If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм съгласен...със 170-190 (не с колата от подписа) и нон-стоп разбира се ми даде средна скорост 172...ако караш със 140-160 нон-стоп съвсем спокойно средната скорост може да ти е 140.
проблемът не е, че не може да се поддържа средна скорост - сигурно може и с 200, е без 2.0 TS , а съвсем другаде. При момента скорост от 140 км /ч разходът гони седмица, а за средна такава вероятно и повече. Още повече с пълна кола.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Пичове средна скорост 140, може да се постигне, но трудно, дори само на магистрала.
Вярвам го само ако видя снимка на бордовия.
Аз съм пътувал и много трудно съм постигал на разстояние от 200+ км повече от 120 средна скорост.
При 160км нагоре разхода си е висок, и няма шанс да не е + няколко литра.
След 130 бордовия си показва покачване на разхода, и но не с десети!
проблемът не е, че не може да се поддържа средна скорост - сигурно може и с 200, е без 2.0 TS , а съвсем другаде. При момента скорост от 140 км /ч разходът гони седмица, а за средна такава вероятно и повече. Още повече с пълна кола.
Ааа ясно сега разбрах...така е с разхода да 140-160 7-7.5 ..или поне при мен де.
Приемате всичко твърде бюрекратично ! Естеснвено,че при едно спиране примерно детето да пикае за две мин. средна скорост по борд пада драстично ! Но не променя драстичо ср. разход.
С 147 1,9 жтд тръгвам он Ница Фр. в 24ч. през цялото време съм карал 160 -200 ,спирал съм на граници и 3 - 4 пъти за кафе, в Пловдив пристигнах 16,15 ч.
Ср. разход 6,1 л/100
Според вас колко ми е средна скорост ?
Поздрави на всички задклавиатурни рацери
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Приемате всичко твърде бюрекратично ! Естеснвено,че при едно спиране примерно детето да пикае за две мин. средна скорост по борд пада драстично ! Но не променя драстичо ср. разход.
С 147 1,9 жтд тръгвам он Ница Фр. в 24ч. през цялото време съм карал 160 -200 ,спирал съм на граници и 3 - 4 пъти за кафе, в Пловдив пристигнах 16,15 ч.
Ср. разход 6,1 л/100
мдам, аз обичам бюрек, мерси за поздравите! И от своя страна те поздравявам за уникалната кола с разход от 6 л при скорост от 200 км /ч. Отдавам тази 0,1 от престоя по сфетофари. Също е хубаво, че се похвали, че си ходил в Ница, но аз не съм и не знам колко км е разстоянието за да ти помогна с решаването на задачата, поставена от теб. Също така за коректното й решаване има още няколко неизвестни - колко време сте спирали.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
мдам, аз обичам бюрек, мерси за поздравите! И от своя страна те поздравявам за уникалната кола с разход от 6 л при скорост от 200 км /ч. Отдавам тази 0,1 от престоя по сфетофари. Също е хубаво, че се похвали, че си ходил в Ница, но аз не съм и не знам колко км е разстоянието за да ти помогна с решаването на задачата, поставена от теб. Също така за коректното й решаване има още няколко неизвестни - колко време сте спирали.
бих попитал и за ограничения по пътя- нито едно ли няма?
55 литра = 773км = 7.1/100
средна скорост 50км/ч
разход по трип - 6.1/100
550км извънградско(120 до 140км/ч темпоматна скорост), останалото е градско с отсечки по 3км макс.
Ср. разход 6,1 л/100
Ако колата не е гасена през целия маршрут прави 1900км/16 часа = 118км средна скорост.
Ако имаш 1час и 30 мин престой прави 130 км/ч средна скорост.
Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)
Един пример и от мен за средна скорост по комп,лятото от Парма до Кишинев:
от нас до румънската граница средната ми скорост варираше 110-120 когато влязох в румъния 60, при това без ицепки.Повече от 150 не съм правил спирам само да заредя газ. Разхода е около 15 винаги.Иначе от Италия до Бг 1645 км за 15 часа август миналата година, но не съм гледал по комп колко е средната скорост.
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Моятa 1.9 jtd 16 v ми дaвa около 8 литрa грaдско и около 5.8-6 литрa извънгрaдско. Грaдското е във Вaрнa. Не кaрaм много бързо, рядко вдигaм нaд 2500 оборотa. Кaк мислите нормaлен ли е този рaзход? Струвa ми се че е мaлко височък. По борд дaвa достa по мaлко, с около литър по мaлко. Не съм кaрaл дизел и искaм дa попитaм кaк трябвa дa се кaрa, трябвa ли дa я държa около две хиляди оборотa. Блaгодaря зa мнениятa.
Comment